tiistai 13. syyskuuta 2016

Kevyt marjarahka


 Kyllä täällä semmoista haipakkaa on, ettei paremmasta väliä.
Vanhempi tyttö sai tänään TET-paikan eli työelämään tutustuminen on nyt Gina Tricolla Tampereen keskustassa. 
Pääsee vaatekauppaan kokeilemaan miltä työ tuntuu.
Kaksi viikkoa saa tyttö pakertaa töiden merkeissä, sitten odottaa taas koulun penkki.

Nuorimmaisen rippikoulu hakemuksia on tässä iltapäivä mietitty, tytön kaverin äidin kanssa.
Illalla saunan jälkeen laitan hakemukset sähköisesti menemään etiäppäin.

Itseäni pisti eilen iltapäivällä ampiainen etusormen taipeeseen ja sormi on vieläkin puutunut ja kutiaa.

Huomenna olisi heti työpäivän jälkeen luennoitsija keskuksella ja lupauduin tehdä sinne meidän konkkaronkalle ruoan.



Tänään tein tälläisen erittäin sutjakasti valmistettavan, mutta kevyemmän vaihtoehdon rahkan vadelmista.
Tämän yksinkertaisempaa herkkua ei varmaan olekaan.

2 dl maitorahkaa
2-3 dl vaniljajogurttia
n. 2 dl vadelmia

Sekoita kaikki keskenään ja anna makustua hetki jääkaapissa ennen nauttimista, niin maut tasaantuu.

2 kommenttia:

  1. Marjarahka on superhyvää mutta enpä ole aiemmin tajunnut että siihenhän voi tosiaan kerman sijasta käyttää vaikka jogurttia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, minullekin tuo tuli aivan puskista. Mutta tykättiin, erityisesti tuo nuorin innostui rahkan keveydestä ja mausta.

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)