kotiliesi

lauantai 17. syyskuuta 2016

Chorizosalaatti


Viikko on mennyt sellaista haipakkaa, että hitaampi olisi jäänyt jalkoihin.
Menoja on ollut joka päivälle.
Eilen kävimme Tampereen Työväen Teatterin klubilla katselemassa Ukkosen kanssa stand up- komiikkaa nimeltään kahden tähden komiikkaa. Ilta jatkui suoralla tv-lähetyksellä Syyllinen kunnes toisin todistetaan.
Kyllä oli mukava ilta ensin sai nauraa vatsansa kipeäksi ja sitten mentiin vakavampiin aiheisiin.

Tämän päivän olemme etsineet meille uutta yrttipuutarhaa.
Huomenna sitten käymme ostamassa sellaisen tämä päivä meni hintoja sekä tuotteita vertaillessa.
Tänä iltana täytyy laittaa mietintä myssy päähän ja valita se meille sopivin vaihto-ehto kahden kasvihuoneen välillä.


Tämän päivän ruoaksi tein tälläistä herkullista chorizo-salaattia.
Itse tein tämän toissa päivänä keitetyistä makarooneista, mutta tokihan tähän voi keittää vartavasten nuo pastat ja sekoittaa lämpimät kasvikset salaatin sekaan.
Tästä ohjeesta tulee noin neljälle oiva ruoka.

n.3 dl keitettyä pastaa
2 chorizo-nakkia
200 g fetajuustoa
1 punasipuli
1 punainen paprika
100 g herkkusieniä
2 rkl öljyä
3 rkl balsamiviinietikkaa
2 tl oreganoa
2 tl basilikaa
1 friseesalaatti
vajaa 1 tl ruususuolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria

Viipaloi makkarat ja lohko punasipuli sekä paprika suupalan kokoisiksi paloiksi.
Viipaloi herkkusienet ja lisää nämä kaikki ainekset pannulle paistumaan öljy tilkan kera.
Paista vihanneksia pannulla 3-5 minuuttia ja kaada joukkoon balsamiviinietikkaa.
Minä laitoin nuo edellis päivän pastatkin pannulle lämpenemään.
Lisää joukkoon vielä mausteet ja anna ainesten muhia jälkilämmöllä paistinpannulla.
Revi salaatti ja murenna puolet fetasta salaattikulhoon.
Lisää lammin kasvisseos salaatin joukkoon ja sekoita hyvin.
Murenna vielä pinnalle loppu fetajuusto ja salaatti on valmis nautittavaksi.

Tämä salaatti ei sen enempää kasteja kaipaa, vaan on herkullista aivan tälläisenään.
Hyvää ruokahalua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)