kotiliesi

torstai 23. kesäkuuta 2016

Katkarapupasta


Vanhempi tytöistä tuli juuri salilta ja on nyt tuossa olkkarin sohvalla katselemassa Netflixiä.
Ukkonen taas on hierojalla. 
Tulin näet ottaneeksi Ukkoselle hieroja-ajan viimeksi, kun itse kävin hierottavana.
Saa Ukkosenikin tuta kunnon hieronnan elämyksen. Kun kerta meni sanomaan, ettei ole ikinä ollut hierojalla ;)

Eilen tuli pitkästä pitkästä aikaa itsekin käytyä kaverin kanssa lenkillä, mutta vieläkin näyttää taudin rippeet olevan jossain takavasemmalla.
Pihinää, puhinaa sekä hikeä ja hyttysiä oli tuo reissu täynnä.
Mutta hauskaa oli silti myönnettäköön. Pieni preikki ystävän kanssa auttaa aina :)


Tämä ruoka tuli tehtyä jo viime viikonloppuna, mutta jotenkin nyt ei ole tullut näitä teille tänne kirjoitettua (se on alkanut laiskottelemaan tämä akka :) )

No, nyt kuitenkin tarjoilen teille KATKARAPUPASTAA. 

Eli ainekset ovat iso sipuli, 1/2 sitruunan mehu ja kuori, kermaa, kalaliemikuutiota, oikein tulista sweet chilisoosia 1 rkl sekä 3 rkl koskenlaskija sulatejuustoa (makuna voimakas). Niin ja ohjeeseen olisi kuulunut ranskankermaa tölkki, mutta minä laitoin maustamatonta jogurttia tilalle noin 1-2 dl.
Mausteiksi laitoin 1/2 tl chiliä, 1 tl mustapippuria ja ripaukssen ruususuolaa.
Sitten tietysti mukaan kuuluu se pasta, jona tällä kertaa käytin spagettia, mutta hyvin voi käyttää myös muitakin pasta malleja.
Keitä se pakkauksen ohjeen mukaan, mutta jätä hieman raa'aksi eli jätä pari minuuttia pois keitto ajasta.


Sitten vain soosin kimppuun.
Kuullota ensin sipulisilppua pienessä öljy tilkassa ja lisää sitten joukkoon kerma sekä mausteet, kalaliemikution kera ja raastettua sitruunan kuorta ja mehua vielä joukkoon.
Lisää tulinen sweet chili soosi sekä sulatejuusto nokareet.
Tässä kohtaa kannattaa pastan olla jo valmista ja nostele se kastin sekaan.
Nyt ruoan joukkoon voi lisätä myös hieman sulaneet katkaravut. 
Sekoita kaikki ainekset ja lisää halutessasi pinnalle vielä ruohosipuli silppua koristeeksi.


Nyt vain ruoka lautaselle ja parmesaani raastetta päälle ja nauttimaan ihanasta makuelämyksestä.
Lupaan, että maistuu :)

2 kommenttia:

Mukavaa kun kommentoit :)