lauantai 28. toukokuuta 2016

Pesto-fetapasta


Tässä teille hieman tipottain näitä minun kirjoitteluitani.
Täällä ollaan kuumeessa ja flunssan kourissa...
Tuo kunto ei anna myöten koko  jutun kirjoittamiseen yhdellä kertaa.
Pompsahteluita asiasta toiseen, mutta yritetty on kuitenkin :)

Huh, mikä aamupäivä.
 Jouduin olemaan koko aamupäivän kuumeisena tuolla pihalla katsomassa lapsia.
Tänäänkun tuli heti aamupuuron ja päiväruoan valmistettuani hormien turvatarkastaja katsahtamaan meidän tulisiojen hormit.
Heti perään ajoi seuraava auto pihaan ja nuohooja tuli kyselemään, voisiko hän kenties tehdä nuohouksen nyt.
No, tuumasta toimeen...
 Nyt on sitten hormit saaneet osakseen sellaista syyniä ja hoivaa, ettei ihan heti tarvitse noiden asioiden tiimoilla päätään vaivata.
Nämä siis oli torstai päivän kuulumisia.

_______________

Nyt lauantai aamupäivänä kuumeillaan edelleen eli tässä on nyt viikko niistelty ja podettu.
Ensi viikolla olen päättänyt mennä lääkäriin, jos ei tauti nyt viikonlopun aikana näytä laantumisen merkkejä.
Kirjoja on tullut sängyn pohjalla luettua monin kappalein.
Eilen tuli poikani kyläilemään, katseltiin netflixistä sarjoja oikein urakalla ja turistiin kuulumisia.
Ja minä makasin sohvan pohjalla :)
Hauskaa oli silti.


250 g tuore pastaa

n. 1 1/2 dl pestoa (minulla nokkospestoa)
1 iso sipuli
200 g fetajuustoa
3 tomaattia
1 chili
1-2 dl parmesaniraastetta
1 tl mustapippuri rouhetta
2 valkosipulinkynttä murskattuna
1 tl sokeria
n. 1/2 tl ruususuolaa

Keitä pasta paketin ohjeen mukaan.
Paista sipuli pannulla ja lisää leikatut tomaatti palat joukkoon. Laita liesi pienemmälle ja jatka paistamista.
Valuta pasta pannulle kasvisten joukkoon.
 Lisää fetajuusto sekä pesto ja mausteet. Anna pastan lämmetä vielä hieman, että fetajuusto pääsee hieman notkistumaan sekä mausteet tekeytymään pastan joukossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)