kotiliesi

tiistai 3. toukokuuta 2016

Perunasalaatti pekonilla


Olen nyt huomannut, ettei nämä päivän tunnit riitä millään kaikkeen mitä haluaisin tehdä.
Nyt on kutomis vimmakin iskenyt juuri tämän kaiken muun touhun keskelle.
Todella hyvä kirja on kesken ja siinä sivuja yli kahdeksansataa, joten lukemistakin riittää.
Sitten nämä ruokajutut kirjoitella blogiin, sekä tehdä nämä ruoat ja muistaa ottaa vielä valokuvatkin.
Allakassa on myös muita tärkeitä menoja kolmelle seuraavalle viikolle.
Sitten kaikista tärkein eli työ, hoidokeiden kanssa touhuilu.
Sitten olisi vielä pari asiaa joita pitäisi päivittäin tehdä.
Päivääni kuuluu 1/2-1 tunti voimistelua ja viimmeisenä, mutta ei vähäisempänä ristikot. 
Nyt on kolme ristikko-lehteä odottamassa ratkomista ja ensimmäinen lehdistä pitää palautaa jo 20 päivä tätä kuuta.
 Siis eihän tässä auta muu, kun ryhdistäytyä ja laittaa hösseliksi, jos haluan kaikkia näitä asioita tehdä päivän mittaan :)


Nyt löytyi uusi mukava herkku meidän ruokapöytään. Atrialta on tullut pekoni uutuus kauppoihin. 
SUOMALAINEN BROILERIPEKONI, NAM. 

Vappuna emme kotona paljoa ruokaa kerinneet tekemään.
Tämä hieman tulisempi perunasalaatti tuli kuitenkin tehtyä ja sillä herkuteltua.



7 perunaa
1 omena
3 rkl kapriksia
1 dl kermajuustoa
1 sipuli
1 suolakurkku
4 jalopenoa
1 dl maustamatontajogurttia
1 dl majoneesia
3 rkl omenaviinietikkaa
1/2 tl mustapippurirouhetta
ripaus ruususuolaa
1 pkt broileripekonia

Pilko perunat, omena, juusto, sipuli ja suolakurkku samankokoisisksi paloiksi. (No, sipuli saa olla kyllä vielä pienempää silppua jos mahdollista.)
Leikkaa jalopeno suikaleiksi ja sekoiota kaikki ainekset keskenään.
Sekoita kastike majoneesista ja jogurtista.
Mausta viinietikalla sekä suolalla ja pippurilla.
Sekoita kastike salaatin joukkoon.
Paista lopuksi pekonit ja asettele ne salaatin päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)