torstai 19. toukokuuta 2016

Pasta carbonara



Mikä kumma siinä on?
Että mitä vähemmän aineksia, niin sitä maukkaampi ruoka.
Tälle helpolle pastaruoalle ei moni vaativampikaan ruoka vedä vertoja.




400 g spagettia
1 sipuli
2 valkosipunkynttä
1 pkt pekonia
3 kananmunaa
1 tl mustapippuria
1/2 tl ruususuolaa
1 dl parmesaani raastetta
persiljaa tai ruohosipulia

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaisesti.
Valuta vesi hyvin kypsästä spagetista.
Riko munat kulhoon ja lisää joukkoon parmesaani raaste sekä mausteet.
Sekoita ainekset. 
Leikkaa pekoni ja sipuli pieniksi.
Paista ne paistinpannulla niin, että pekonista tulee aivan kuivaa.
Sekoita pekoni pastan joukkoon ja lisää munaseos.
Kuumenna pastaa vielä hetki pienellä lämmöllä kokoajan sekoittaen.
Älä kuumenna liikaa, että ruoka jää mukavan kosteaksi.
Koristele vielä annos persiljalla,ruohosipulilla ja parmesaani raasteella.


2 kommenttia:

  1. Carbonara on yksi mun ihan ykköslemppareista!!
    Tein sitä kerran kaalista ja olihan vieläkin parempaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mitä, kaalista. Tuli varmaan herkullista. Täytyykin kokeilla. Kiitos vinkistä.

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)