perjantai 13. toukokuuta 2016

Kukkakaali-lohivuoka



Minulla on tämä ja ensi viikko taas sellaista haipakkaa, ettei tälläinen vanhempi täti-immeinen meinaa oikein perässä pysyä.
Nyt on kaksi iltaa menty heti töiden loputtua kuuntelemaan luentoja.
Juuri kotiuduin nyt tältä viimmeiseltä.
Ja ensi viikolla olisi sitten tiedossa hautajaiset sekä synttärit, perhepäivähoitajien koulutusta sekä veljeni on tulossa omien hoidokeidensa kanssa meille päiväksi kyläilemään.
Tuo viimmeinen on kyllä lapsille sellainen ylläri, onhan se kiva välillä nähdä toisia lapsia, jotka ovat meillä päiväunilla sekä ruokailussakin ja vielä keritään leikkiäkin yhdessä:)



Tässä tulee taas oikein ruokien aateliaa.
Olemme meinaan Ukkoseni kanssa syöneet tämän ruoan kokonaan kaksin eikä edes kerrottu muille.
Helpolla ohjeella mennään taas vaikka ruoka herkkua onkin.

1 kukkakaali
300 g marinoituja lohisuikaleita
1 dl kermaa
1 tl musrkattua mustapippuria
1/2 tl ruususuolaa
1/2 dl parmesaania
1 mozzarella pallo

Pilpusta kukkakaali pieniksi ja sekoita se marinooidun lohen kanssa uunivuokaan.
Sekoita kerma ja puolet parmesaanista joukkoon.
Mausta.
Lisää päälle mozzarella pallosta tehtyjä viipaleita ja loput parmesaani raasteet.
 Paista uunissa 200 asteessa noin 30-45 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)