torstai 21. huhtikuuta 2016

Parmesaani parsa ja lasten suusta


LASTEN SUUSTA:

Ulkona kertoi eräs hoidokeistamme, että hänen Vaarinsa asuu Helsingissä ja ammatiltaan hän on presidentti.
Ukkoseni kysy, että mitäs se presidentti tekee. Siihen tyttö, että presidenttihän omistaa koko maailman :)
Että tälläistä meillä tänään...

Meillä oli viikonloppuna kevään ehkä maukkainta herkkua ruokana eli parsaa.
Lisukkeiksi tein munakokkelia ja paistettua kalaa sekä salaatteja.
Nam...

parsa nippu
2 rkl sitruunan mehua
8 dl vettä 
2 tl ruususuolaa

Kuori tuoreet parsat parsan- tai perunankuorimaveitsellä. Leikkaa kuivahtanut kanta pois. 
Keitä parsaa suolan ja sitruunamehun maustamassa vedessä (minäkeitin parsat paistinpannulla) 7 minuuttia tai kunnes se on veitsen terällä koitettaessa pehmeä mutta vielä kiinteää.
Nosta parsat tarjoiluastiaan ja raasta päälle parmesaani raastetta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)