keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Choritzopasta


Tänään oli ruokana nopea choritzopasta. Niinpä päästiin heti aamusta ulos lasten kanssa nauttimaan aurinkon paisteesta.

Choritzo-ohjeita on tullut täältä netistä etsittyä ja päädyin Cedicin-blogi sivun pastaan.
Aamulla alkaessani valmistamaan tällä ohjeella ruokaa nälkä kasvoi tehdessä ja tupsahetliha sinne ruokaan palon muitakin aineksia, kun mitä alkuperäisessä ohjeessa oli.
Hyvää oli näinkin...

Lapsille en tätä ruokaa nyt kuitenkaan tarjoillut, vaan he söivät pastaa ja jauhelihakastiketta.
Ukkoseni kanssa olemme sitten vedelleet oikein antaumuksella tätä pikkuisen tulista herkkua.




1 pkt (saarioisten) tuore choritzomakkara
1 rkl öljyä
1 iso sipuli
4 valkosipulinkynttä
1 rkl timjamia
1 tl mustapippuria
1/2 tl ruususuolaa
2 rkl balcamikoa
1 tl sokeria
1/2 kesäkurpitsaa
(2 rkl valkosipulista chilikastiketta)
1 tlk kokonaisia herkkusieniä
7 kirsikkatomaattia
300 g pastaa


Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta se.
Purista choritsomakkarat öljytylle pannulle ja lisää joukkoon sipulit sekä kesäkurpitsan palat.
Mausta.
Lisää joukkoon keitetty pasta ja kirsikkatomaatin puolikkaat.
Sekoittele ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)