kotiliesi

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Tomaatti-chorizosalaatti


Tää ei voi pitää paikkaansa.
 Minä olen tykästynyt makkaraan. Juu, luitte aivan oikein MAKKARAAN.
Minä, joka en pysty syömään kesän aikana, kun pari hassua grillimakkaraa ja sitten on kiintiö täynnä pitkäksi aikaa.

No, ihastukseni kohde on hieman eksoottisempi makkara, choritzoon nimeltään. Siitä saa niin upeita ruokia sekä salaatteja ja makkaraa ei tarvitse olla paljoa, kun ihana maku vie mennessään.

Tähänkin maukkaaseen salaattiin laitoin yhden pitkän choritzo-nakin ja se oli sitten siinä.
Ohjeen nappasin täältä netin ihmeellisestä maailmasta.



1 choritzonakki
3 rkl öljyä
2 valkosipulin kynttä
2 rkl balsamicoetikkaa
2 isoa tomaattia
1/2 punasipuli
2 hyppysellistä sormisuolaa
1/2 tl murskattua mustapippuria
1 oksa basilikaa
3 oksaa persiljaa


Kaada öljy paistinpannulle ja laita leikatut choritzomakkarat pannulle. Lisää hetken päästä joukkoon murskatut valkosipulinkynnet ja balsamiko etikka.

Leikkaa tomaatit suupalan kokoisiksi paloiksi ja sipuli samoin.
Laita tomaatit ja sipuli salaattikulhoon ja mausta.
Kääri yrtit rullalle, leikkaa pieneksi silpuksi ja lisää joukkoon.
Kaada sitten lämpimät makkarat liemineen kaikkineen salaatin joukkoon ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)