tiistai 1. maaliskuuta 2016

Siskonmakkarasoppa




Meillä on nyt alkanut perheessä ananas kausi ja tämän anaksen pitää ehdottomasti olla tuoretta. Olen ostanut jo monta ananasta tänä keväänä ja pilkkonut ihan vain kulhoon. Me sitten napostelemme makeat ananakset ihan sellaisenaan päivän mittaan tai ruoissa ja salaateissa ne antavat ihanan raikkaan säväyksen.
Viikonloppuna brilerikasti sai ananasta joukkoonsa ja eilen tein salaatin, jossa myös on ananaspaloja seassa.

Ulkoilut on taas tältä aamupäivältä ulkoiltu ja pian on ruoka-aika. Tänään syödään kaikkien lasten ja meidän aikuistenkin superherkkua siskonmakkarasoppaa.


10 perunaa
1 1/2 l vettä
1 pss keittojuureksia
1 pkt siskonmakkaroita
1 kasvisliemikuutio
tl ruususuolaa

Kuori ja lohko perunat keitä perunat puolikypsiksi lisää suola ja liemikuutio.  Lisää siskonmakkarat pieninä peukalonpään kokoisina paloina. Lisää myös keitto vihannekset joukkoon anna keiton valmistua pikkuhiljaa anna siis olla levyllä jälki lämmöllä noin puolisen tuntia että potut on kypsiä ja maista lientä ja mausta vielä tarvittaessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)