kotiliesi

torstai 31. maaliskuuta 2016

Mozzarella-avikadosalaatti kaalilla


Eilen tuli tosiaan käytyä hierojalla. Edellis kerrasta on melkein kaksikymmentä vuotta. Paljon tuli itselle uutta mukaan reissulta mm. jumppa- ja kropan hoito-vinkkejä. 
Hiilihapotettu kuplaveteni vaihtui kerta rysäyksellä normi hana veteen ja aloin taas käyttämään magnesiumia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.
Jos näillä konstein saan niskakipuni ja päänsärkyni selätettyä olen todella onnellinen. 

Eilen tuli myös käytyä kirjastossa.
Löysin Jutan kaksi uutta kirjaa luettavaksi viikon laina-ajalla.
Toista jo luinkin pitkän matkaa ja siellä oli myös tästä vesi asiasta kerrottu. 
Joten enköhän nyt ota asiasta vaarin ja skarppaa tämän veden kanssa. 
Juon kyllä päivässä paljon vettä, mutta näköjään tässäkin asiassa pystyy vielä petraamaan.
Pienin askelin tässä mennään eteenpäin. Tärkeintä tässä nyt olisi, ettei tarvitse taas sairaala reissuja ja viikon julmettuja päänsärkyjä kokea.


Eilen iltapaksi tuli tehtyä tuttu ja turvallinen kaalisalaatin pohja eli 3 dl kaalia raastettuna juustohöylällä. 1 chillipalko pieniksi leikattuna ja murskattu valkosipulin kynsi.
Yleensä tämä pohjasalaatti löytyy jääkaapista aina ja siihen sitten lisäilen milloin mitäkin herkkuja sekaan. Tällä kertaa laitoin nuo lisukkeet eri kulhoon ja siitä sai jokaikinen itse laittaa lautaselleen sopivan määrän kaalisalaattia ja lisukkeita.
Lisukkeina oli tällä haavaa tomaattia, avokadoa ja mozzarellaa. Mausteena oliiviöljyä, mustapippuria ja sormisuolaa.
Tämän salaatin kaveriksi saimme vielä vanhemman tyttömme koulussa tekemiä herkullisia juustosarvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)