maanantai 21. maaliskuuta 2016

Katkarapumakaronilaatikko


Eilen kävi ovella trulleja toivottelemassa "tuoreeks terveeks".
Mukavasti tuli virpomisoksia ja lapset lähtivät tyytyväisinä namupussejensa kanssa.

Tein sunnuntaina kaksi makaroinilaatikkoa valmiiksi.
Niipä tänään päästiin ruoan kanssa helpolla.
Toinen makaronilaatikko oli perinteisesti jauhelihasta ja toinen taas katkaravouista tehty.


Ei olekaan ennen tullut tehtyä katkarapumakaronilaatikkoa.
Hyvää tuli tästäkin versiosta ja varmasti valmistan toistekin tätä herkkua.
Tämä resepti on ihan oman inspiraation lähde, joten toki tähän voisi lisätä vaikka savulohta vielä kaveriksi jos niin haluaa.
Mutta oiva ruoka ihan näinkin valmistettuna.


3 dl makaronia

Keitä se paketin ohjeen mukaan.

1 sipuli
200 g pakaste katkarapuja
3 rkl tilliä
2 tl sitruunapippuria
1 tl ruususuolaa
4 dl täysmaitoa 
2 kananmunaa

Leikkaa sipuli silpuksi. Sekoita sipuli ja katkaravut keitetyn makaronin joukkoon.
Vatkaa maidon sekaan munat ja mausteet. Kaada muna/maito makaronien jouokkoon ja sekoita vielä niin, että mausteetkin ovat sekaisin ruoassa.
Paista vuokaa uunissa 200 asteessa noin 45-60 minuuttia. Niin, että pinta saa kauniin värin ja muna/maito on hyytynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)