kotiliesi

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Kananmuna-pekonisalaatti


Tässä tulee hieman erilainen versio salaatista. Nyt käytetään pekonin rasvakin salaatinkastikkeena.
Tämä ei siis ole mikään kevyt salaatti, mutta joskushan voi herkutella hieman tuhdimmin. 

Maut ovat niin kohdallaan ettei salaattiin edes tarvitse monia aineksia.
Keitetyt kananmunat sekä pekoni ja salaatti tekevät tästä jo elämyksen. Koristeeksi
 vielä herneenversoja, niitä kun on kuisti väärällään.
Olen kyllä tuttuun tapaani tekemässä pääsiäisen jälkeistä hernepestoa, mutta pikkuisen on asiat rästissä siltä osin.

Odottelen tässä lasten nukkuvan niin pääsen lähtemään hierojalle.
Laittelin jo välipalatkin valmiiksi, niin ei tule kiirettä lasten herättyä.

1 ruukku salaattia
5 pekonisiivua
2 kananmunaa

1-2 rkl sinappia
1/2 tl chilijauhetta

Revi salaatti vadille ja pilko pekoni siivuiksi. Lohko keitetyt kananmunat.
Paista sitten pekonisiivut ja jätä pekonin rasva pannulle lisää siihen sinappi sekä chilijauhe.
Kaada rasvaseos salaatin päälle salaatinkastikkeeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)