maanantai 14. maaliskuuta 2016

Avokadotahna


Vau, kuinka ihanan keväinen päivä tänään onkaan.
Aurinko lämmittää niin mukavasti.

Viikonloppuna syötiin broilerin siipiä ja niille kaveriksi tuli tehtyä todella hyvää avokadotahnaa.
Savonsanomista nappasin ohjeen, jossa luvattiin taivaallisen hyvää avokadotahnaa ja sitähän se oli.


3 pientä  avokadoa
5 valkosipulin kynttä
1/2 dl Parmesan-juustoraastetta
1/2 dl korianteria
1/2 tl ruususuolaa ja mustapippuria
4 aurinkokuivattua tomaattia
1 dl kermaa

3 rkl oliiviöljyä

1 rkl sitruunamehua

Laita kaikki muut ainekset paitsi kerma ja mausteet kulhoon ja soseuta ne tehosekoittimella.
Kuumenna kerma ja sekoita vielä hetki.
Mausta sitten mustapippurilla sekä suolalla.
Anna hetki makustua jääkaapissa ja nauti makuelämyksestä.



4 kommenttia:

Mukavaa kun kommentoit :)