sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Kaalisalaatti pestolla


Taas on sitten liukasta tuolla ulkona. Saa mennä ihan kieli keskellä suuta, että pysyy pystyssä.
Onneksi tänään on nuo menot muutenkin vähissä laitoin näet savipadassa possunpaistin uuniin ja annan sen siellä hautua ainakin kolmisen tuntia.
Saadaan uunista sitten hieman ylikypsää lihaa muusin kaveriksi.

Tuli tosiaan eilen tehtyä tuota pestoa avokadosta ja iski sitten semmoinen pesto nälkä, että oli tehtävä tälläinen kaalisalaatti pestolla.
Yksinkertaisen helppo salaatti, johon ei montaakaan ainesta tullut. Mutta oli sitten sitäkin herkullisempi.

Kaalia höyläilin juustohöylällä ja sekaan leikkasin valkosipuli täytteisiä oliiveja sekä pikkuisen tujua makua antamaan kuivattua chiliä. Niin ja sitten tietysti se pää aines pestoa maun mukaan.
Ai ai, kuinka olikin pirtsakan makuinen yhdistelmä.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun laitoit ohjeen, mä ainakin aion kokeilla heti. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lukijaksi tulostasi ja kommentista. Aivan upea blogi sinulla.

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)