keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Hedelmäinen juustosalaatti


Iltapala tuli juuri syötyä.
Tänään tein hedelmäistä juustosalaattia ja kananuketteja.
Teki hyvin kauppansa.
Ohjeen nappasin vanhasta Valion lehtisestä.
Mukavasti erilaisia makuja tuli tuossa salaatissa.
Hedelmän pehmeästä ja raikkaasta mausta sellerin hieman kirpeämpään ja juuston neutraaliin makuun.
Homejuusto tietenkin murusina päällä toi oman sykkeensä salaattiin.

salaattia
1 varsi  lehtiselleriä
3 säilykepersikkaa
100 g kermajuustoa
n. 50 g homejuustoa

Revi salaatti laakealle vadille.
Viipaloi lehtiselleri, kuutio persikat ja kermajuusto.
Levitä salaatin päälle.
Murenna pinnalle vielä homejuuston murusia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)