tiistai 9. helmikuuta 2016

Broilerikeitto


Olemme nyt käyneet lasten kanssa tällä viikolla joka päivä kirjastolla.
Tuolla ulkona kun on niin liukasta ettei sinne tee mieli ollenkaan mennä.

Nyt on tullut kudottua vimmatusti. Pian saan tuon ikuisuus projektini valmiiksi. En tiedä mikä nyt on mätännyt, kun oma villapaitani ei meinaa valmistua sitten millään.
Täytyi ihan ottaa pakolla itseään niskasta kiinni ja laittaa puikot heilumaan. Nyt onneksi on enään loppusilausta vaille koko paita.


Tänään tein viikonloppuna syömästämme broilerin jämistä keiton.
Nyhdin lihat jo lauantaina ja laitoin ne odottamaan pakkaseen tämän keiton valmistumista.

2 varsisellerin vartta
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 porkkanaa
3 dl nyhdettyä broilerin lihaa
n. 1 l vettä
2 luomukanakuutiota
2 tl cyrrya
vajaa 1 tl ruususolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1/2-1 dl ceddar juuston palasia
1 tortilla lettu silputtuna
1 avokado
n. 1 dl korianteri silppua


Raasta porkkanat rouheisella terällä ja silppua sipulit ja selleri pieniksi.
Laita kasvikset pataan ja kuullottele hetki.
Lisää vesi ja mausteet.
Anna porista vartin verran ja lisää juusto sekä pilkottu avokado ja tortilla letun suikaleet.
Anna vielä porista noin 5-10 minuuttia miedolla lämmöllä.
Ripottele keiton pinnalle korianteri silppu ja nauti leivän kanssa.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Katariina kommentistasi.
      Tuli tänään tuunattua tuo samainen keitto, kun puuttui eilen hoidokeita niin keittoa jäi niin paljon ylimääräistä.
      Tänään siis laitoin joukkoon kookosmaitoa ja pätkä sapgettia ja taasen on aivan kuin uusi keitto :)

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)