lauantai 6. helmikuuta 2016

Avokadopesto


Avokadopesto on nyt tuntunut olevan tapetilla hieman joka puolella tai sitten minä vain jotenkin satun bongaamaan kaikki avokaadopesto jutut nyt, kun sitä on itse ajatellut valmistaa.
Tänään sitten otin peston teon oikein asiakseni.
Pestot ovat siitä mukavia, ettei niissä kulu paljoa aikaa ja niitä voi käyttää niin monipuolisesti. 
Esimerkkeinä tässä muutama, salaatin sekaan, pastan joukkoon, leivälle ja dippinä ym. ym.
Meillä tämä herkku menee jopa jääkaapista aivan sillänsäkin suuhun.

2 pientä avokadoa
1/2 dl korianteria
1 valkosipunkynsi
1/2 dl pinjansiemeniä
1 dl auringonkukan siemeniä
1/2 dl raastettua parmesaania
2 rkl sitruunamehua
1/2 tl ruususuolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1/2 dl oliiviöljyä

Sekoita kaikki ainekset sauvasekoittimella tahnaksi.
Laita jääkaapiin kannelliseen purkkiin makustumaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)