lauantai 23. tammikuuta 2016

Perunasalaatti


Iik, jääkaapin perukoilta löytyi kuusi keitettyä perunaa.
Mitä kummaa keksin tehdä niistä?
No, siitä se sitten lähti meidän iltapäivän syömingit.
Perunasalaattia ja ulkogrillillä grillattua makkaraa, jeesss.
Eikös nyt ole hyvä ilma grillata, kun ne paukkupakkasetkin loppui ja enään on ulkona vain neljä astetta pakkasta :)
No, meiltähän tämä käy.

Taisi muutenkin irrota taas vähän lapasesta tämä mun päivä ruoanlaittoni, kun tuli tehtyä kahta eri salaattia ja peruna- sekä kukkakaali-muusia sekä kahden erilaisia broilerileikkeitä.
Nyt on taas aikuisten herkkuja sekä tuolle nuorisolle oman makumieltymyksen mukaista ruokaa.


6 keitettyä perunaa
2-3 rkl ranskankermaa
1 omena
2-3 rkl kapriksia
1/2 dl kuivattua sipulia
1 pieni punasipuli
2 rkl omenaviinietikkaa
1/2 tl ruususuolaa
1 tl mustapippuria

KORISTEEKSI: 
korianteria

Pilko perunat pieniksi ja sekoita ranskankerma joukkoon.
Kuori omena ja leikkaa pieniksi paloiksi. Lisää kaprikset joukkoon.
Kaada joukkoon myös kuivatua sipulia ja pienennetty punasipuli.
Kaada joukkoon etikka ja mausteet.
Koristele vielä salaatti korianterilla ja kuivatulla sipulilla.
Anna makustua hetki ennen tarjoilua jääkaapissa.



2 kommenttia:

Mukavaa kun kommentoit :)