kotiliesi

lauantai 9. tammikuuta 2016

Neljän juuston broilerivuoka



Tässä on taas vuosi aloitettu sairastellen.  Viikko on ollut todella hektinen siihen on kuulunut niin vanhimman tytön rippikoulu touhuja kuin paukku pakkasia ja ensiavussa oloa.
Nyt ollaan kuitenkin taas mukana menossa ja sain jopa tänään ensimäisen ruoankin tehtyä pitkästä aikaa. 
Ukkoseni haki Mumskunkin viikolla tänne meille auttamaan hoidokeiden kanssa, kun minä olin sängynpohjalla kipeänä.

Tänään tuli tyhjennettyä jääkaappia oikein todenteolla.
Olin tätä ruokaa tekemässä jo torstaina, mutta aina ei käy niinkuin on ajatellut.
Meillä on Ukkoseni jo syönyt tätä broiler-vuokaa pariin otteeseen tänään, on kuulemma niin herkullista :)
Tälläinen palaute kyllä aina antaa lisä pontta kokeilla kaikkea uutta ja eriskummallista.

Huomautan nyt kuitenkin teille kaikille, jotaka aloititte uuden vuotenne keventäen. Tämä ruoka ei nyt kyllä kuulu niihin kaikista kalorittomimpiin vaihtoehtoihin. 

300 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 paketti pekonia
1 iso sipuli
3 valkosipulia
2 dl kermaa
1 dl smetanaa
50 g homejuustoa
100 g vuohenjuustoa
2 dl raejuustoa
2 dl juustoraastetta
1 rkl makeaa currya
1 tl ruususuolaa
1/2 punaista paprikaa
1/2 keltaista paprikaaa
n. 5 dl makaroonia

Keitä makaroni paketin ohjeen mukaisesti ja valuta sitten hyvin.
Paista sipulit sekä broilerisuikaleet ja pekoni kypsäksi ja lisää sitten joukkoon kerma, smetana ja juustot sekä mausteet. Lisää sitten kun juustot ovat sulaneet joukkoon myös paprikan palaset.
Sekoita uunivuokaan makaroonit sekä broiler-juustokastike. Ripottele pinnalle juustoraastetta vielä desin verran sekä vuohenjuusto rinkuloita.
Laita uuniin 200 asteeseen noin 30 minuutiksi.
Nauti raikkaan salaatin kanssa.





2 kommenttia:

Mukavaa kun kommentoit :)