tiistai 26. tammikuuta 2016

Juusto-parsapasta


Tämä on nyt taas näitä tähderuokien kunkkuja vaikka ulkonäkö ei mieltä kovasti hivelekään.
Eli pastaa jäi tähteeksi viikonlopun ruoista ja ajattelin tehdä vain juustokastikkeen ja nauttia pastan sillä lailla, mutta sitten tuli tuo parsakaalikin mieleen ja siinähän se ruoka sitten oli valmiina.

Tässä istuskelen näpyttelemässä teille tätä juttua meidän ruokapöydässä, kun nuo lapsukaiset syövät aamupuuroaan.
Meidän tytöt lähtivät juuri Ukkoseni kyydissä kouluun.
Siis tuttua aamu settiä täällä.

Meillä on nyt taasen hiljaista lapsirintamalla.
Peräti neljä hoidokkia on hoidossa.
Pari on kipeänä ja kaksi lomailee paraikaa, Iltapäivästä vielä kaksi hoidokkia lähtee kerhoon.
Aika hiljais eloa siis meillä, mutta hyvä niin kun tuolla ulkonakin sataa vettä  eikä ulos taaskaan päästä leikkimään.
On se kumma tämä Suomen talvi on joko paukkupakkaset tai sataa vettä ja ulkona niin liukasta, ettei pienten kanssa voi ajatellakaan ulkoilua.

2 rkl öljyä
1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl kermaa
1-2 dl maitoa
100 g paprikatuorejuustoa
50 g homejuustoa
100 g fetajuustoa
150 g parsakaalia
1 tl ruususuolaa
1/2 kasvisliemikuutiota

Lorauta kasariin öljyä ja lisää joukkoon vehnäjauhot.
Sekoittele vispilällä ainekset sekaisin ja lisää hetkenpäästä joukkoon kerma ja juustot.
Sekoittele koko ajan hyvin, ettei kasti pala pohjaan.
Lisää mausteet ja maitoa tarvittaessa niin ,että kastista tulee sopivan sakeaa.
Kaada sitten kastike lämpimän pastan päälle ja sekoita ne keskenään.


2 kommenttia:

  1. Parsakaalipasta on kyllä herkkua, puhumattakaan siitä että saa juustoa kaverikseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, juuri söimme ja hyvältä maistui.
      Täytyisi useimmin tehdä ihan kasvisruokia, kun ne on niin herkullisia :)

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)