perjantai 1. tammikuuta 2016

Joulukinkusta nyhtöpossua



Se on sitten vuoden ensimmäinen päivä ja minä olen siitä aamun viettänyt tekemällä nyhtöpossua joulukinkusta.
Nyt on juuri uunissa ja tuoksut ovat sen mukaiset. 
Pitaleipien väliin ajattelin possun tällä kertaa laittaa, seuraksi oma tekemää guacamolea ja  coleslaw-salaattia.

Uusi vuosi meni mukavasti. Hieman teki tiukkaa tuo puoleen yöhön valvominen, mutta jaksoin kuin jaksoinkin nähdä raketit ennen kuin nukkumatti vei voiton.



n. 7 dl joulukinkkua haarukalla revittynä
1/2 dl sweet and chili soosia
1 dl bbq-kastiketta
3 isoa valkosipulin kynttä
1 dl paahdettua sipulia
1 rkl paahdettua paprikajauhetta
1 dl tummaa siirappia
1/2 dl vettä

Sekoita marinaadi ainekset keskenään ja kaada sitten revityn possun lihan päälle. Sekoita hyvin ja laita uunivuokaan. Laita uunivuoan päälle folio ja pistä uuniin 200 asteeseen noin tunniksi.

2 kommenttia:

  1. Rauhallista vuotta 2016 sinulle!
    Keskellä yötä ei pitäisi lukea näitä herkkujen ohjeita, tuli nimittäin huutava nälkä! Onneksi keittiön seinän takana on "vartija" joka tulisi heti sanomaan, tee minullekin!
    No tämä on oma valinta, miksi laitoin ukon huoneen keittiön taakse? Siksipä että saan tuijottaa telkkaria slloin kun sieltä tulee jotakin yöllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuisen olen taas myöhässä, mutta kiitos ja hyvää vuotta 2016 myös sinulle.

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)