perjantai 13. marraskuuta 2015

Punajuurisalaatti


Tämä salaatti on ollut minulla työn alla jo monta monituista kertaa, mutta nyt se tuli tehtyä ja onneksi tein. Niin on herkullista syötävää, että menee ihan sellaisenaan parempiin suihin.

Ohje on tuunattu tuolta Lautasellesi-ruokablogista.
Kiitos ja kumarrus mielettömän hyvästä ohjeesta.


Tuli sitten juuri tehtyä puolestatoista kilosta jauhelihaa kolme ruokaa, tuolla meidän puuliedellä.
Olikin ensimmäinen kerta, kun tänä vuonna tuli puuliettä käytettyä. Nyt sen päätin, että tänä talvena tulen käyttämään tuota liettä paljon enemmän, kun viime vuonna, jolloin tuli laitetua tulia hellaan peräti kaksi kertaa.


Ihanat tuoksut hellii meitä nyt koko huushollissa.
Nyt saa sitten viikonlopun viettää ilman stressiä "mitä tehdä ruoaksi viikonloppuna".
Ukkoseni vielä kuorii tuossa pottuja, niin huomenna sitten saa keitellä ne ja tehdä muusia ruoan kaveriksi.
No nyt on, ruokahuolto on kunnossa.


2 keitettyä ja raastettua punajuurta
1 dl raastettua juustoraastetta
1 valkosipulinkynsi murskattuna
2 oksaa korianteri silppua
ripaus sokeria
1/4 ruususuolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1/2 dl maustamatonta jogurttia
1/2 dl majoneesia

Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja mausta salaatti.
Anna hetki makustua jääkaapissa, jos maltat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)