tiistai 13. lokakuuta 2015

Janssoninkiusaus


Tänään tein meille janssoninkiusauksen hieman eri ohjeella kun aina aikaisemmin. Kyllä tulikin ihanan kermaisen ja pehmeän makuinen ruoka.
Taidankin tehdä janssonini tästälähin tällä ohjeella.

Minä käytän kaupan pakastealtaita hyväkseni näissä tämmöisissä ruoissa, jotta saan ruoan pikaisemmin valmistetuksi. Kerkiää sitten touhuilla enemän noiden hoidokeiden kanssa.
Joskus kun on aikaa ja intoa niin valmistan ruoan perunoita ja sipulia myöten ihan itse. 
Mutta nyt mennään näin.

1 kg perunasipulisekoitusta (pakaste)
2 rasiaa anjovisfileitä liemineen
200 g tuorejuustoa ruohosipulin makuista
4 dl kuohukermaa (voi laittaa puolet maitoa jos haluaa)

Leikkaa anjovikset paloiksi ja sekoita ne perunasipulisekoituksen sekaan uunivuokaan, jonne on lisätty myös tuorejuusto.
Sekoita kerman sekaan anjovisliemi ja kaada se uunivuokaan ruoan päälle.
Laita uuniin 180 asteeseen noin puoleksitoista tunniksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)