perjantai 18. syyskuuta 2015

Täyslihamureke


Tänään oli taas ranskalais-päivä ja tein meille täyslihamurekkeen.
Oli kyllä tuhtia syötävää, ei meinaan jaksanut millään syödä toista viipaletta, vaikka kuinka olisi tahtonu.

Hoidokit lähti viikonlopun viettoon ja minä aloin taas broilerin marinointi puuhiin. Jos vaikka tuo Ukkoseni laittaisi vielä illaksi grillin kuumaksi.
Taas tuli tehtyä kahta eri sorttia marinaadia, mutta puhutaampa niistä sitten seuraavassa postauksessa enemän.


700 g sika-nauta jauhelihaa
n. 3 rkl jauhelihamaustetta
1 sipuli
1 kanamuna

Paahda sipuli pannulla ja sekoita kaikki aineet kulhossa käsin vaivaamalla.
Kostuta kädet ja muotoile mureke leivinpaperin päälle pellille.
Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)