kotiliesi

maanantai 7. syyskuuta 2015

Quinoa-ulkofilesalaatti


Maanantai sitten alkoi sateisena ja synkkänä, mutta ei anneta sen häiritä.
Nyt on ainakin paremmat mahdollisuudet, että saada sieniä vielä tänä syksynä.
Oikein sormet syyhyää päästä sienimetsään korin kanssa.

Tällä viikolla on hävikkiviikko ja meillä kun ei tähteitä heitellä roskiin muulloinkaan, niin tässä oiva ohje ulkofilepihvejen uusio käytölle.
Quinoaa olen nyt kokeillut pariin otteeseen ja hyväksi todennut. 
Nyt kun vielä löysin  Ekoloinen-blogista ohjeen sen valmistamiseen niin, ettei quinoasta tule puuromaista, olen todella tyytyväinen.


Keitin 1 dl quinoaa Ekoloisen-blogin ohjeen mukaan.
Leikkasin kolme kypsää ulkofilee pihviä suikaleiksi. Halkaisin kirsikka tomaatit puoliksi ja puolikkaan kesäkurpitsan ohuiksi suikaleiksi.
Yhden punasipulin leikkasin myös suuhun sopiviksi paloiksi.
Sekoitin kypsän quinoan ja muut ainekset salaatti kulhossa sekaisin ja maustoin vajaalla teelsikalla ruususuolaa ja saman verran rouhittua mustapippuria joukkoon. Puolikkaan sitruunan mehu puristettuna joukkoon sekä kuivattua minttua vielä 1-2 teelusikallista joukkoon niin salaatti on valmista herkuteltavaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)