torstai 17. syyskuuta 2015

Pika pizzaa


Tänään meillä syötiin välipalaksi ruisleivistä ja jauhelihakastikkeesta tehtyä pizzaa.
Nyt on sitten lopultakin käytetty viimmeisetkin jauhelihakastikkeet pois.
Laitoin pyöreille reissumies leiville ketsuppia ja jauhelihakastikkeen loput. Sitten vain tomaatti viipaleita päälle ja juustoraastetta sekä basilikaa ja valkosipulimurskaa.
Paistoin 225 asteessa noin kymmenen -viisitoista minuuttia. Eli niin, että pinta sai kauniin värin.

Taas alkaa olla jääkaappi tähteistä tyhjillään ja pizzat tekivät hyvin kauppansa. Eihän tässä voi äiti olla, kuin tyytyväinen tilanteeseen. Taas olen saanut hoidokit ja oman perheen syötettyä mukamas uudella ruoalla.
Tässä täytyy näköjään osata olla vain ovela niin kaikki ruoat menevät hyvin kaupaksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)