sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Marinaadeja broilerin lihalle


Viimme perjantaina tuli jo teille laiteltua näitä broilerin marinointi reseptiä ja tässä pari lisää.
Pakastimesta löytyi vielä yksi paketti Atrian broilerin koipi-ja reisipalaa, jotka otin edellis iltana sulamaan, että päästään taas herkuttelemaan. Tämä paketti olikin iso hieman yli kilon painoinen loota. Kuusi koipea ja viisi reisipalaa.

Itse olen tykästynyt juuri näihin naturel pakkauksiin. Niistä kun saa niin herkullisia makuja esiin marinoimalla itse haluamansa makuisiksi.

Tein kaalisalaattia, sekä ruukkusalaattia näiden broilereiden kaveriksi.



YRTTINEN MARINAADI-broilerille

Laita  tehosekoittimeen korianteria puoli ruukkua, basilikaa pari oksaa, 1/2 limen mehu, 1–2 valkosipulinkynttä,1/2 tl ruususuolaa, 1/2 tl mustapippuria sekä 1 dl öljyä tasaiseksi marinadiksi.Marinoi vähintään neljä tuntia tai seuraavaan päivään asti jääkaapissa suljetussa astiassa. Grillaa tai paista lihat kypsäksi. 



CURRY-MARINAADI-broilerille

1 dl öljyä
1/2 limen mehu
1/2 dl balsamicoa
1 tl mustapippuria
1 tl savustettua paprikajauhetta
1-2 tl makeaa currya

Sekoita ainekset sekaisin ja kaada broiskujen päälle. Anna muhia jääkaapissa 4 tunnista yhteen vuorokauteen. Grillaa tai paista brilerit kypsiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)