keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Savulohipihvit uunissa



Mukavaa aprillipäivää.

Minä olen täällä juoksuttanut lapsia aprillipäivä juksauksilla. Sekameteliantennikin oli äsken hukassa ja sitä sitten etsimme kaikki oikein tarmokkaasti. 
Mitähän kaikkea sitä vielä tapahtuukaan, tänä päivänä ;)

Tässä ollaan puolitoista viikkoa niistelty ja yskitty, mutta nyt näyttäisi helpottavan pikkuhiljaa.
Eilen tein viikonloppuna savustetun kirjolohen lopusta meille pihvejä. 
Tulikin todella mehukkaita. 

n. 400 g savustettua kirjolohta
2 keitettyä perunaa
2 porkkanaa
1 pieni sipuli
3 rkl turkkilaista jogurttia
4 rkl kuivattua tilliä
1 dl ruohosipuli silppua
2 tl kalamaustetta
1 tl sitruunapippuria
1/2 sitruunan mehu
2 rkl perunajauhoja
1 kananmuna
1/2 tl ruususuolaa

Palastele kala ja raasta perunat sekä porkkanat.Silppua sipuli.
Sekoita kaikki ainekset kalan joukkoon
 ja anna sitten
 hetki makustua jääkaapissa. 
Taputtele kostutetuin käsin pihvejä uunipellille leivinpaperin päälle. Laita uuniin 200 asteeseen noin 20 minuutiksi tai kunnes pihvit ovat saaneet kauniin värin pintaansa.
Tarjoile perunamuusin ja salaatin kanssa tai kevyempänä vaihtoehtona pelkän salaatin kanssa.

Näille pihveille sopisi mainiosti kaveriksi kermaviilikastike, mutta tällä kertaa aika ei antanut myöten kastin tekoon.




2 kommenttia:

  1. Tätä täytyy kokeilla!! Ihania ohjeita sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, on nyt vaan ollut joku katve kausi kun ei nuo reseptit meinaa millään päätyä blogiin asti :)

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)