lauantai 3. tammikuuta 2015

Täytetyt broilertaskut


 Tänään olenkin aivan kotosalla ja siivoilen vain paikkoja, kun nyt on menty viipotettu niin monta päivää ympäriinsä, tälläinen kotoilu päiväkin tekee jo välillä hyvää.

Tyttöjen huoneissakin on vielä paljon laitettavaa, sekä kellari olisi tarkoitus tänään siivota.
Katsoo nyt sitten saako kaikkia tänään aikaiseksi vai jääkö osa huomiselle.


Ukkoseni on nyt alkanut kyselemään "tarvitsenko apua ruoanlaitossa"
Ja tulee sitten aivan oma-aloitteisesti kokkailemaan kanssani. Sanoinkin, ettei minua tarvita pian koko keittiössä, kun tytöt ja Ukkoseni laittaa hösseliksi.

Nytkin Ukkoseni teki leivityksen ja leivitti leikkeet, sekä teki tuon kastikkeen ruoalle.
Minulle jäi broilerien leikkaaminen ja täyttäminen.
Kyllä menee joutuisasti nuo keittiö puuhat, kun on enemän käsiä.
Tuo muusi olikin meillä nyt eilistä, lämmitettiin vain mikrossa.
Muuten olisin tehnyt näille broitsuille riisiä kaveriksi.



4 broilerin rintafilepalaa
4 rkl tuorejuustoa (meillä valkosipuli-yrtti)
1/2 tl ruususuolaa
1/2 tl mustapippuria
2 tl paprikajauhetta
1 kananmuna
n. 1 dl kauraleseitä
1/2 tl ruususuolaa
1/2 tl viherpippuria
1/2 tl roseepippuria
2 tl paprikajauhetta
voita ja öljyä

Leikkaa fileeseen tasku ja aukaise file.
Mausta mustapippurilla, paprikajauhella ja ruususuolalla.
Laita jokaiseen filetaskuun ruokalusikallinen tuorejuustoa ja laita leike kiinni, jos haluat oikein tiiviin taskun voit kiinnittää sen hammas- tai coctailtikulla.
Riko kananmuna syvälle lautaselle ja vatkaa takenne rikki haarukalla.
Matalalle lautaselle tulee sitten kauraleseitä ja loput mausteet. Sekoita hyvin. 
Sitten vain kastellaan leikkeet yksitellen ensin kanamunan ja sieltä kauraleseseokseen.
Paista pannulla kypsiksi molemmin puolin voi-öljyseoksessa, noin neljä minuuttia leikkeen paksuudesta riippuen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)