maanantai 29. joulukuuta 2014

Ananasmakkara


Uunimakkara on joskus poikaa.
Löysin ihanan täyte vaihtoehdon tavalliselle juustolla ja tomaatille. Siis ei kun kokeilemaan ja hyväähän siitä tuli.
Tein tämän ruoan jo joulua ennen ja jätin nuo muut uunimakkarat täyttämättä, koska epäilin etteivät nuo hoidokit innostu ananastäytteestä.
Ukkoseni kanssa sitten vedeltiin makkara puoliksi.

Tänään olen ottanut oikein loman kannalta. Lötkötellyt vain sängyssä ja lukenut kirjaa. No, sen verran olen ryhdistäytynyt, että pyykit ovat kuivumassa tuolla olohuoneessa. Ukkoseni laittoi alakerran kumpaisenkin takan päälle niin pakkohan se on käyttää lämpö hyödyksi.

uunimakkaraa
ananasmurskaa 
chilikastiketta
kuivattua basilikaa

Kuori makkarat ja tee viilto pintaan.
Laita ananasmurskaa viiltoon ja laita chilikastiketta päälle ja mausta vielä basilikalla.
Laita uunivuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.
Tarjoile perunamuusin ja salaatin kanssa.

6 kommenttia:

  1. Olen tainnut joskus mainitakin, että uunimakkara kuuluu mun suurimpiin herkkuihin! :) Ja tykkään myös ananaksesta, joten heti alkoi kutkuttaan tuo täyteidea. Jos siihen vielä ihan vähän lisäis Aurajuustoa.... ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne, tuota aurajuustoa täytyykin ehdottomasti kokeilla seuraavalla kertaa.

      Poista
    2. Juu, maku oli kyllä meidänkin mieleen.

      Poista
  2. ja nyt alkoi tehdä mieli uunimakkaraa. Illaksi täytyy tekaista.. On niin hyvää.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)