kotiliesi

perjantai 14. marraskuuta 2014

Porkkanasalaatti


Varasin kirjastosta uuden uutukaisen Gastronaatti eli kuinka rakastua rippeisiin kirjan.
Löysinkin selatessani joitain kokeilemisen arvoisia reseptejä.
Tämä salaatti on yksi niistä.
Tämä salaatti on siitäkin hyvä, kun sitä voi käyttää salaattina tai vaikka sämpylän välissä herkutellen.
Minä taas laitoin lopun raasteesta kaalisalaatin joukkoon ja tuli mukavasti makua tuosta marinaadista tuonne kaalinkin joukkoon.

Se alkoi sitten taas viikonloppu.
 Hoidokit lähti koteihinsa ja kummatkin tytöt menivät kavereineen viipottamaan ja Ukkonenkin on omilla menoillaa.
Jännää kuinka tuntuu hiljaiselta koko huusholli ja juuri kun täällä oli vielä täysi hulapaloo päällänsä.
No, nyt nautitaan hiljaisuudesta niin kauan kun sitä taas meillä kestää.

2 porkkanaa
1 limen kuori ja mehu
2 rkl hunajaa
1 rkl valkoviinietikkaa (minulla oli omenaviinietikkaa)
suolaa ja mustapippuria

Kuori ja raasta porkkanat.
Raasta myös limen kuori ja purista siitä mehu.
Sekoita limen kuori ja mehu sekä etikka kulhossa.
Lisää porkkanaraaste ja sekoita.
Mausta mieleiseksesi  ja anna hetki tekeytyä ennen syömistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)