kotiliesi

maanantai 24. marraskuuta 2014

GAEA-oliivit ja kaalisalaatti


Meillä on tullut aivan tavaksi tehdä hieman tulisempaa ja maukkaampaa kaalisalaattia. Sitä siis löytyy jääkaapistamme aina ja usein sitä syömmekin iltapalksi Ukkoseni kanssa.
Mutta joka päivä kuitenkin tätä tulee syötyä, jos ei ruoan yhteydessä niin sitten tosiaan tuona iltapalana ja välillä kumpaisellakin.
Tämä on siitä hyvä salaatti ettei tähän tunnu kyllästyvän ikinä.
Hieman vaihtelen noita salaatin lisukkeita, mutta aina joukosta löytyy 1 chili ja 1-2 valkosipulia.
Nyt mukaan pääsi GAEA-oliivit jotka muuten ovat todella hieno keksintö, koska oliivit ovat pienessä  uudelleen suljettavassa pussissa ja pussissa ei ole lainkaan nestettä.
Meillä ainakin ihastuttiin tuohon pussiin, vaikka oliivit jotenkin "hukkuivat" pussista. (Vika ei ollut pussissa, vaan Ukkoseni ja minä kävimme napsimassa herkkuja pikkuhiljaa pussista.)
Muut salaatin ainekset olivat tälläkertaa fetajuusto sekä kurkku ja tomaatti.

Tämä kirjoitus ottaa osaa Ruokala.fi:n ja Haugen-Gruppen oy:n  kilpailuun.
Ja meiltä kysyttiin mikä makuyhdistelmä sopisi hyvin oliivien kanssa, minä pläjäytin ilmoille Jalapenon.
Täältä pääsee osallistumaan kilpailuun, eli tänne vain katsomaan mikä makupari teistä on paras vaihtoehti oliivejen seuraksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)