maanantai 20. lokakuuta 2014

Meloni-fetajuustotikut


Eilen tuli kokeiltua tälläisiä marinoituja feta-herkkupaloja.
Marinaadi oli sen verran herkullista noille fetajuustoille, että ploittelin lisää fetaa samaan öljyyb ja laitoin juustopalat sitten salaattiin.
Ajattelin näitä herkkuja tarjottavaksi tyttöjen synttäreillä, siksi niitä näin alkujaan testasin meidän perheellä pienenä eränä, siksipä en edes ottanut noita siemeniä vesimeloonista pois.

Laitan teille kuitenkin tähän Koti ja keittiö-lehdestä ottamani ohjeen joka on  isommalle määrälle.


1/4 vesimeloonia
200 g fetajuustoa

MARINADI:

3 rkl oliiviöljyä
muutama oksa tuoretta tinjamina
1/2 sitruunan raastettu kuori
1/4 murskattua valkosipulia
1/2 tl mustapippuria

Poista vesimeloonista siemenet, ja leikkaa hedelmäliha kuutioiksi.
Ploittele myös feta.
 Sekoita marinadiainekset keskenään ja laita fetakuutiot öljyseokseen ja sekoita kevyesti sekaisin.
Anna marinoitua tunnista vuorokauteen ja tikuta marinoidut juustonpalat vesimelooniin cocktailtikuilla.



2 kommenttia:

Mukavaa kun kommentoit :)