kotiliesi

lauantai 18. lokakuuta 2014

Mangosalsa


Huh huh, suussa kihelmöi vieläkin. 
Söimme juuri iltapalaksi broilerin siipiä ja tein niiden kaveriksi mangosalsaa.
Todella herkullista, mutta tuli hieman tulistettua salsaa chilillä ja meidän tämän vuoden chilit kun ovat pieniä, mutta niin tulisia ettei kokonaista olisi saanut tähän herkkuun laittaa.
Mutta minäpä laitoin ja nyt olemme Ukkoseni kanssa hönkäilleet ja niistelleet silmät vesillä.
Ukkosenikin joka on yleensä todella tulisen ruoan ystävä haukkoi henkeä ja suunnilleen silmät pyöri päässä.
Siispä, jos innostutte tekemään tätä herkkua kannattaa ehdottomasti laittaa chiliä kohtuudella vaikka mango sen makua hienosti taittaakin.

300 g pakastettuja mangopaloja
1/2 dl öljyä
2 tl (aitoa intiaani)sokeria 
1/2 sitruunan mehu
1/2 punasipuli pieninä paloina
1 punainen chili

Sulata magopalat pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita muut ainekset joukkoon ja sekoita.
Anna maustua ainakin parituntia tai mielellään yön yli.
Tarjoile broilerin kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)