lauantai 11. lokakuuta 2014

Broilerin rintapalat uuniriisillä



Täällä on nyt niiskutettu ja kuumeiltu viikon verran. Kuumetta ei tänään ollut, joten minulle saa riittää tämä sängyssä makoilu ja meinaan lähteä postilaatikko ostoksille ja Mumskulla käymään.
Meillä siirtyy nyt ensi viikon jälkeen postilaatikot tien varteen ja siksi käymme ostamassa uuden postilaatikon tuon meidän vanhan auringon polttaman laatikon tilalle.

Otin eilen marinoituja broilerin rintapaloja sulamaan ja tänään vasta aamusella huomasin, ettei niitä ollutkaan kuin kolme. Mitä tästä opimme aina kun pakkaseen jotain laittaa kannattaa kirjoittaa pussiin montako kappaletta tuotetta on. 
No, onneksi oli jäänyt eilisen päivän jauhelihakastiketta ja spagettia jääkaappiin niin sieltä saatin lisä  "ravinteita" päivään.

Saman tapaisia ruokia olen tehnyt tänne jo monen monta kertaa.
Eli tähän ruokaan saa uppoamaan melkeinpä mitä kaapeista löytyy.

Tämä on siitä ihana ruoka, ettei tarvitse paljoa vaivaa nähdä, kun saa kaikki tarvittavat uunivuokaan niin ruoan voi huoletta jättää uuniin paistumaan ja itse voi kölliä sohvan nurkassa ja katsella vaikka teeveetä ja kutoa.




Tällä kertaa itse laitoin uunivuokaan n. 3 dl riisi-ohra seosta, pienen tölkin kokonaisia herkkusieniä neljään osaan leikattuna, 1 sipulin pitkittäin suikaleiksi leikattuna.
Kukkakaalia noin 2 dl paloina ja kirsikkatomaatteja puoliksi leikattuna kymmen kunta kappaletta.
Maustoin 1/2 tl suolaa ja reilu ruokalusikallinen taco mausteseosta.
2 dl kermaa ja sienien säilöntäliemi sekä 1 dl vettä olivat nesteenä.
Päälle raastoin vielä juustoraastetta 1-2 dl taisi mennä.
Broilerit riisin päälle ja ripaus parmesaania vielä broilereiden pintaan ja sitten uuniin muhimaan 200 asteeseen noin tunniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)