keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Ahvenanmaan pannu"kakku"


Tuli sitten tehtyä ahvenanmaan pannukakusta oikein tälläinen kakku versio.
Onnistui kyllä mielestäni todella hyvin ja makukin aivan mielettömän hyvä.
Olemmekin syöneet tätä nyt paripäivää välipalaksi omenahillon kanssa.
Syötävää tuntuu olevan huomattavasti enemän kuin tavallisessa pannarissa.

Tuntuu aivan ihmeelliseltä, olen yksin koko huushollissa.
Täytyi ihan laittaa radio päälle, että joku höpöttää, kun on niin tottunut tähän alituiseen pölinään, niin kerrankin kun saisi olla aivan hissukseen, ei sitten osaa oikein olla ilman tausta hälyä.
Huvittavaa.

6 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
7 1/2 dl riisipuuroa
3 tl kardemummaa
1 l maitoa
2 tl suolaa

Sekoita munat ja sokeri, vatkaa hetki.
Lisää puuro sekä muut ainekset ja sekoita.
Anna turvota hetki ja sekoita vielä kerran hyvin, että kaikki ainekset ovat taatusti sekaisin.
Kaada joko kakkuvuokaan tai leivinpaperoidulle uunipellille.
Huom. muista voidella kakkuvuoka, minulla silikoninen vuoka niin ei tarvinnut voitelua.
Paista 220 asteessa pellillä noin 30 minuuttia ja kakkuvuoassa noin 45-60 minuuttia.
Kannattaa kokeilla tikulla kypsyyttä jos tekee kakkuvuoassa, ettei saa raakaa pannaria.

2 kommenttia:

  1. Millainen tuo sinun vuokasi on? Näyttää kivalta. Seija H.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä vuoka on Ikeasta stettu silikoninen sydänvuoka. Itse myös pidän tästä vuoasta paljon.

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)