torstai 28. elokuuta 2014

Graavikirjolohikiusaus


Tässä on mennyt nyt päiviä, ettei ole jaksanut tämän flunssan takia muuta kun hoitaa pakolliset toimet. Mutta nyt näyttää taas valoisammalta.
Tänään jopa kävin kaupalla ja sain tehtyä oikein ruokaakin, ettei tarvitse koko ajan syödä pakastimen antimia.
No, onneksi meillä on tuo pakastinkin mukavasti pullollaan ruokia, ettei sen puoleen ole mitään hätää ollut.

Kalapuolella näytti graavi lohet olevan mukavasti puoleen hintaan, joten siitä ajattelin meille väkästää pika purtavaa.
Olen varmaan tämän teille ennekin tänne kirjoitellut, mutta koska kysyntä oli meillä hyvä niin ajattelin tämän teillekin kirjoitella.
Koskaanhan en ihan prikulleen samanlaista ruokaa saa aikaiseksi, koska jääkaapissamme on aina joku tuote jota tulee sitten lisättyä kun siltä tuntuu.

Tämä ruoka oli tämmöinen pika versio, mutta hyvää silti.

1/2 kg perunasipulisekoitusta
n. 200 g graavi lohta
2 dl kermaa
1/2 tl ruususuolaa
1/2 tl sitruunapippuria
1-2 rkl tilliä
100 g rucola & pesto tuorejuustoa

Leikkasin lohet paloiksi ja sekoitin kerman sekä mausteiden kanssa perunasipulisekoitukseen.
Sitten vain uuniin 200 asteeseen noin puolesi tunniksi ja sitten pois uunista ja sekoitin tuorejuuston sekaan ja vielä puoleksi tunniksi uudestaan uuniin ja jälkilämmöllä toinen puoli tuntinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)