kotiliesi

maanantai 18. elokuuta 2014

Avokadopasta



Tämä näyttää nyt menevän ihan avokadoksi koko homma, mutta silti tämän tänne vielä lisään.

Tänään aloitti taas kaksi uutta hoidokkia.
Olin varautunut, että tulee rankka päivä, mutta näyttävät olevan reippaita poikia kumpainenkin, kun kaikki on sujunut niin hyvin.

Tänään alkaa myös isommilla seurakuntakerho, jonne Ukkoseni vie pojat hetkenpäästä.
Meillä onkin nyt tämän vuoden hoidokkiryhmä poika voittoinen   on vain kaksi tyttöä kuuden pojan kanssa.

2 valkosipulinkynttä
1 chili
1 limetinmehu
2 kypsää avokadoa
1 tl suolaa
1 tl mustapippurirouhetta
1/2 dl oliiviöljyä
kourallinen persiljaa ja basilikaa
30 g raastettua pecorino juustoa
30 g raastettua parmesaania
1 dl spagettien keitinlientä
n. 400 g spagettia

Tein kastikkeen suoraan tarjoilukulhoon.
Pilko valkosipuli ja chili pieniksi ja purista limen mehu mukaan.
Halkaise avokado ja poista kivet. Kuutioi sitten hedelmäliha ja kaiverra lusikalla kulhoon.
Hienonna yrtit ja raasta juustot, lisää myös suola, pippuri, öljy.
Sekoita kaikki keskenään ja maista.
Kastikkeessa tulee olla tarpeeksi suolaa, muuten lopputulos on mauton.
Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan ja spagetin ollessa kypsää ota talteen desi keitinlientä, jonka sekoitat vielä kastikkeen joukkoon.
Valuta sitten spagetti lävilössä ja pyörittele spagetti kastikkeen sekaan.
Raasta vielä pinnalle parmesaania ja tarjoile heti, koska ruoka jäähtyy nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)