kotiliesi

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Grillatut nektariinit


Nyt on kaksi viikkoa kesälomaa takanapäin ja olen todella ottanut sen kirjaimellisesti kesäloman kannalta.
Tietokonekin on saanut levätä viikon verran.
Mattoja tuli neljä pestyä painepesurilla, niin eikös sekin sanonut sopimuksensa irti ja nyt odottelemme pesuria huollosta. Onneksi kone oli senverran tuore, että huolto menee takuun piikkiin.

Tänään heräilin taas aikaisin ja kävin aamusella kuntosalilla sekä siitä suoraan kauppaan.
Nyt on hyvä mieli kun on saanut taas heti aamusta jotain aikaiseksi.

Viimme viikolla tuli kokeiltua täytettyjen herkkusienten tilalle täytettyjä nektariinejä.
Oli muuten todella herkullisia.
Puolitin nektariinit ja laitoin kiven jättämään koloseen puolet sulatejuustoa ja puolet homejuustoa sitten maustoin hippusella sormisuolaa ja mustaapippuria.
Lopuksi kiedoin pekonisiivut nektaariinin puolikkaiden päälle ja eikun grilliin kymmeneksi minuutiksi tai kunnes pekoni on kypsää. 
Näitä herkkuja aijon kyllä tehdä toistekin. 
Mutta kerralla ei näköjään kannata liikaa tehdä, koska seuraavanapäivänä kun kaksi nektariiniä oli jäänyt syömättä maitelimme tuotoksia niin homejuuston maku oli jo imeytynyt liian voimakkaana koko nektariiniin.



4 kommenttia:

Mukavaa kun kommentoit :)