kotiliesi

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Tuunattua makaronilaatikkoa


Älkää nyt naurako mulle, mutta tästähän minä nyt teille juuri kirjoittelin.
Täällä äitee ei osaa tehdä pieniä annoksia ruokaa ollenkaan vaan kaikki ruoka tehdään komppanjalle.
Niinpä sitten näitä tähteitä jääkaapista tuunailen ja koitan "muka" tehdä uutta ruokaa.
Niin, siis nytkin. Jääkaapissa oli keitettyä makaroonia ja jauhelihakastikkeen loppu.
Niitä ollaan tässä kolme päivää vedelty naamariin.
Nyt riitti sanoi nuoriso.
 Siispä sekoitin makaroonin ja jauhelihan uunivuokaanja  lisäsin joukkoon Valiolta testiin saamani uutuuden CREA CRÉME
FRAÍCHE PAAHDETTU SIPULI pikarin sekä rutkasti juustoraastetta.
Sitten vain uuniin puoleksi tunniksi tai niin, että ruoka saa hieman väriä pintaansa.

Tuli kyllä mielettömän hyvää pöperöä ja kukaan ei nurissut, että syötäisiin samaa ruokaa päivä tolkulla.
Mutta edelleen tuskailen tätäkö meillä nyt sitten on kuukauden verran tämä syöminen. Ennen kuin saadaan taas hoitolapset kanssamme samaan ruokapöytään.


4 kommenttia:

  1. Meillä ei oikein tuo normaali makaronilaatikko uppoa, mutta uskoisin että tämä menisi kuin kuumille kiville. Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne, Se on pakko keksiä näitä jämä ruokien piilotus ruokia kun ei kerta osaa valmistaa pieniä määriä ruokaa.

      Poista
  2. Pitäis opetella tekemään jämistä ruokaa. Oon kyllä joskus tehnytkin, mutta nykyään tuntuu että ne vaan jää sinne jääkaappiin ja tulee heitettyä jossain vaiheessa pois. Yleensä niistä jämistä kuitenkin tulee ne just parhaat sapuskat ja samoin silloin kun tekee ruokaa mitä jääkaapista/kaapista -löytyy periaatteella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Olen niin kanssasi samaa mieltä jämistä ja jääkaapin löydöistä ne parhaan inspiraatiota ja kokkailut tulevat.

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)