kotiliesi

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Pannuahvenet


Eilen kaupassa käydessäni huomasin lihatiskillä pannuahvenia tarjouksessa.
Heti herahti vesikielelle ja pakkohan ne oli sitten ostaa.
Kalojen kaveriksi paistelin perunoita ja vihanneksia toisella pannulla sekä kaloille tein kastin niin siinähän sitä olikin syömistä meidän sakille.

Olen tuossa ulkosalla koittanut olla Ukkoseni apuna kun hän tekee aitaa kukkamaan taakse.
Samoin istuttelin vielä lisää perunaa ja kätköistäni löytyi vielä yksi pussillinen lantun siemeniä ne kylvin maahan suoraa saa nähdä mitä tulemanpitää, vai periikö hukka koko homman.

Parit ikkunalasitkin olen tänään kerennyt pesemään,joten kyllä se aurinkokin pääsee vielä paistamaan tähän tupaan.
Hieman olen viimme vuosia jäljessä näissä siivous puuhissani, mutta kyllä se tästä.

500 g pannu ahvenia
2 dl ruisjauhoja
1 tl valkopippuria
1 1/2 tl (ruusu)suolaa
1 rkl tilliä

Perkasin kalat ja kierittelin jauhoseoksessa lautasella.
Paistoin voin ja öljyn seoksessa noin 2-3 minuuttia per puoli.
Sitten vain nauttimaan pienistä kalaherkuista.


2 kommenttia:

  1. Oi ihania paistettuja ahvenia, niissä on se oikean kalan maku))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, minunkin lempi herkkua. Paisttuja ahvenia voissa paistettuna, namskista!

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)