kotiliesi

tiistai 27. toukokuuta 2014

Samaa pataa


Tänään on päivä alkanut alakerran pakastimen tyhjennyksellä.
Nyt mahtui loput marjat yläkerran pakkaseen ja näin ollen alakerran pakastimen saa pois käytöstä kesän ajaksi.
Syksyllä sitten uutta satoa taas pakastimeen. Näin se on meillä mennyt joka kesä.

Tänään tulikin ruokalistaan pieniä muutoksia.
Meksikolaista-jauhelihakastiketta jäi sen verran tähteeksi eiliseltä, että ajattelin tehdä siitä padan.
Lisäsin joukkoon jääkaapista löytämäni keitetyt perunat sekä spagetin jämät.
Pakasteesta tyhjensin sokeriherne pussin sekä baby-porkkanat sekaan. Sitten vain kuutioin isolla kädellä suippopaprikaa sekaan.
Hieman ruskeita pika-linssejä joukkoon ja tacomaustetta.
Vielä balsamikoa noin 2-3 rkl ja anna koko komeuden kiehahtaa ja pata on valmista nautittavaksi.

8 kommenttia:

  1. Oi kun muhunkin tarttuis tuollaista pakastejärjestelmällisyyttä susta vähän! Ihailen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanna.
      Tuntui niin hyvältä tämä viesti.
      Varsinkin kun seuraava saamani viesti tuli anonyymiltä jolla taisi olla huono päivä ;)

      Poista
  2. Hei! Kommentoin nyt ensimmäistä kertaa elämässäni negatiiviseen sävyyn internetissä ja pahoittelut siitä. Selasin blogiasi, mikä muuten tuntuu kaikin puolin kiinnostavalta, mutta... Sun ruokakuvat on todella yököttaviä, mikä o sääli, koska itse resepteissä ei tuntuisi olevan mitään vikaa. En tiedä onko ongelma valoituksessa vai missä, esim. kylmässä salamanvalossa. Itsellä tuli ihan fyysisesti huono olo tätä oksennusgalleriaa katsoessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos reklamaatiosta.
      Kuvat otan kännykälläni otettuja ja ovat mitä ovat.
      No, koitan tästälähin ottaa kuvat hieman kauempaa.

      Poista
    2. Tupu. Älä piittaa. Juurikin puhuimme jossain jossain blogitapahtumassa blogistasi ja kuinka ehdit nähdä vaivaa päivittisiin juttuihin ja viikon ruokalistoihon yms. Taidat olla ihan oikeassakin elämässä aikaansaava ihminen. Ei kaikkien kuvat voi olla mitään suvisurlavie. Ota vaan kuvia kännykällä. Kyllä me luetaan sun blogia edelleen ja tykätään.

      Poista
  3. Hei! Vilpittömät anteeksipyydöt "oksennus-anonyymiltä"! En tiedä miksi pitikin kommentoida noin inhottavaan sävyyn ja nyt omatunto kolkuttaa. Hienoa kun näet vaivaa ja jaksat jakaa reseptejäsi. Lukijoitakin sulla on joita ei kännykkäkuvat haittaa ja jos jotain häiritsee, niin etsiköön muuta luettavaa. Toivottavasti en totaalisesti pilannut päivääsi. Hyvää jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sammakoita pääsee välillä karkuun kaikilta. Hieno paikkaus.

      Poista
  4. Mie saan ainakin täältä kivoja vinkkejä ja kuvista näkee kokonaisuuden.
    -H

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)