maanantai 26. toukokuuta 2014

Meksikolainen jauhelihakastike


Joskus jos haluat todella herkullisen jauhelihakastikkeen nopeasti kannattaa kokeilla Gogreen Salsa Mexicanaa.
(Tämä ei ole mikään maksettu mainos vaan oma henkilökohtainen mielipiteeni.)

Nytkin paistoin vain 400 g naudanpaistijauhelihaa ja lisäsin paistetun lihan joukkoon 1/2 dl vehnäjauhoja. Annoin jauhojen hetken saostua jauhelihan seassa ja lisäsin noin 7 dl vettä ja tämän salsa mexicanan joukkoon. 
Anna kiehahtaa ja laita sitten levypois päältä. Mausta 1/2 tl (ruusu)suolaa ja 1 rkl soijakastiketta sekä 1/2 dl ketsuppia.
Sitten vain sekoitetaan kaikki ainekset sekaisin ja annetaan olla vielä kuumalla levyllä vartin verran.
Sitten onkin herkullinen jauhelihakastike valmista syötäväksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)