lauantai 5. huhtikuuta 2014

Pestolohi


Tätä kyseistä ruokaa meillä syötiin jo viimme viikonloppuna, mutta silloin kala jäi kuvaamatta.
Nyt uusinta kierros, enkä laita yhtään pahitteeksi. Niin on hyvää herkkua tämä kala.
Nuorimmainenkin söi melkein puoli kalaa yhdellä istumalla.

Tänän ollaankin laitettu hösseliksi heti aamutuimaan.
Aamusella kävimme ostamassa kasvihuoneelle mullat ja nyt ne on jo laareissa ja koko kasvihuone on siivottu. 
Pyykkinaru on uusittu ja odottaa ensimmäisiä pyykkejä kuivumaan.
Ja nyt on sitten ruoka syöty ja pienen tauon paikka.
Sitten taasen alkaa puuhastelut.

Osta yksi lohifile ja mausta ihan pienesti merisuolalla ja kalamausteella.
Sitten vain pestoa pintaan ja laita uunivuokaan nahkapuoli ylöspäin.
Uuniin paistumaan 200 asteeseen noin 20 minuutiksi.
Kääri nahka pois ja minä laitoin vielä pestoa lohen päällekin. Ai ai, kun on herkullista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)