maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kurkku-mozzarellasalaatti


Eilinen iltapalamme oli raikas salaatti maalaissarvien kera.
Jotenkin olen aina mieltänyt mozzarellan tomaatin ja basilikan kaveriksi, mutta kyllä raikas kurkku ja salaatti teki ihmeitä kunnon marinaadin kera. Siis todella herkullista mutustettavaa.

Ruokia väsätessä on taas tämä aamu mennyt joutuisasti. Nyt on taasen huomisellekin ruoka valmiina niin pääsee huomenissa sitten helpommalla.
Marjakiisselin ajattelin vielä tehdä ja jos oikein innostun niin parsakaalikeitto olisi iltapalalle kova sana.

1/2 ruukkua salaattia
1/2 kurkkua
2 pkt mozzarellaa
1-2 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsami-viinietikkaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Revi salaatti laakealle vadille. Viipaloi kurkku ja mozzarella. 
Laita viipaleet vuorotellen limittäin salaattipedille.
Ripottele päälle öljy ja balsamiviinietikka. Mausta suolalla ja pippurilla.


2 kommenttia:

  1. Tämän salaatin kanssa kävi niin hassusti, että söin sen aivan kokonaan itse. Oli hieman liian herkullista minun makuuni.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)