sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Juustolla ja sipulilla gratinoitu broilerifilee ja pinaattiperunamuusi



Veljeni tuossa soitteli päivällä ja lupasi tulla kyläilemään perheineen. Olikin taas kiva rupatella ja saada kuulla muidenkin ideoita pihalle.
Nyt vain toteuttamaan ja touhuamaan. Ai ai, kuinka nyt viherpeukaloita kutittaa.

Tänään mentiin helpoimman kautta ruokailussa, mutta silti oli aivan mielettömän herkullinen lopputulos.

Laitoin lautaselle noin 2 dl juustoa ja saman verran paahdettua sipulia sekä 1 dl korppujauhoja. Maustoin ripauksella suolaa, 1 tl currya ja 1 tl paprikajauhetta.
Sekoitin kaikki sekaisin ja painelin broilerifileet seokseen kumpaiseltakin puolelta.
Sitten vain pannulle paistumaan voi-öljyseokseen.
 Molemmin puolin paistoin kullankeltaiseksi ja kauniiksi.

Sitten eilistä perunamuusia noin 4 dl ja pari kourallista pinaattia pannulle sekä yksi kananmuna.
Paistoin munan kypsäksi ja muusin lämpöiseksi.
Todella herkullista.

Kastikkeeksi taas kerran herkkusienikastiketta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)