kotiliesi

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Banaanipossua


Eilen tein tämän herkullisen kastikkeen jo valmiiksi.
Samalla kerralla nakkigratiinin ja pannarin kanssa.

Tänään kun oli nuorimmaisen koululääkäri, johon oli suotavaa, että vanhempi on mukana.
Nuorikkomme saikin pähkinä allergiaansa Epipen kynän.
Eli nyt on repussa aina mukana "kynä", jonka saa sitten oikein tukalan paikan sattuessa avata jos meinaa henki salpaantua.
Toivottavasti semmoista ikävää paikkaa ei edes tule, mutta parempi näin vastaisen varalle, kun kerta suvussa on pähkinäallergiaa ja tyttö valittelee kurkkua, jos vahingossa saa pähkinä tuotteita.
No, tiedähäntä onko nyt hiean liioiteltua, mutta parempi näin ennakko varovaisuus, kun paniikki tukalalla hetkellä.

Tämä ruoka on kyllä niin helppo ja nopea valmistettava, ettei joudu muuta kuin uunia vahtia.

400 g possun paistisuikaleita
3 banaania
4 dl kuohukermaa (minä laitoin täysmaitoa.
kun kerma oli päässyt loppumaan)
3-4 tl currya 
suolaa

Paista possunsuikaleet pannulla ja lisää paistaessa possunpintaan curry.
Kuori ja viipaloi banaanit.
Lado uunivuokaan kerroksittain lihasuikaleita ja banaani siivuja.
Lisää kerroksiaen väliin ripaus suolaa ja kaada lopuksi kerma päälle.
Kypsennä 200 asteessa keskitasolla noin 45- 60 minuuttia.
Tarjoile possukastike riisin kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)