kotiliesi

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Tomaattinen kinkku-pasta



Lopultakin pääsin nukuttamaan noita pienempiä hoidokeita.
Lapset kun ei millään halunneet sisälle, koska ulkona on nyt niin lämmintä ja ihanan keväistä.

Tämä on taas näitä jääkaapin tyhjennys ruokia ja vielä todella pikainen semmoinen.
Tähän upposi niin puolikas tölkki paseerattua tomaattia, kirsikkatomaattia sekä puolikas kinkkurouhepaketti.
Pestopasta sopi vielä aivan kuin nyrkki silmään.



2-3 dl pestopastaa

1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
n. 150 g kinkkurouhetta
1/2 prk paseerattua tomaattia
1 dl vettä
1/2 tl (sormi)suolaa
1/2 tl mustapippuria
1/2 rasiaa kirsikkatomaatteja
parmesaanijuustoraastetta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaisesti.
Silppua sipuli ja valkosipulit ja käristä hetki pannulla.
Lisää kinkkurouhe sekä paseerattutomaatti ja vesi pannulle.
Mausta ja lisää myös kirsikkatomaatin puolikkaat kastikkeen sekaan.
Lisää joukkoon valutetut ja kypsät pastat.
Sekoita pasta ja kastike toisiinsa ja raasta parmesaania pinnalle.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mukavaa kuulla, että ohje menee kokeiluun. Kerroppa meilipiteesi kokeituasi.
      Tämä on niin monipuolinen ruoka mukaan olisi sopinut niin basilkanlehdet kuin fetanpalatkin joita olisi ollut jääkaapissa. Näin jälkeenpäin harmitti kun en tajunnut.

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)